Precizări despre mine

Zborul cel mai frumos, mai înalt și, în același timp, mai adânc este zborul spre Dumnezeu, ca expresie a libertății de a alege.

Vă mărturisesc, prieteni, că eu am ales acest „zbor” ca mod de viață cu mulți ani în urmă și nu am regretat nici o singură clipă. Oricât de grele au fost condițiile în care el poate fi păstrat. Oricâte sacrificii ar fi cerut. Oricât aș fi fost de greșit înțeleasă adeseori.

Nu sunt la mănăstire. Nu (mai) sunt nici căsătorită. Dar sunt un om la locul lui.

Nu din singurătate mi-am deschis contul de facebook. Deși sunt singură în lume, nu sunt singură niciodată, pentru că-L am totdeauna pe Dumnezeu.

N-am intrat în acest spațiu virtual în căutarea unui partener de viață. Viața mea e împlinită în Hristos. Mai mult decât atât nu poate fi. Mai mult decât El, nimeni nu m-ar putea iubi. Nimeni nu mi-ar putea purta de grijă mai mult decât El o face deja. În brațele nimănui nu m-aș putea încredința mai în siguranță ca în brațele Lui. Nimeni nu m-ar putea cunoaște mai bine ca El. Nimeni nu m-ar putea înțelege cum mă înțelege El. Împreună cu nimeni nu aș putea fi mai fericită decât sunt întru El.

Nu fug de oameni. Mă bucură întâlnirile de suflet și-i port în rugăciunile mele pe toți cei ce mi-au atins inima în vreun fel. Fie că ei știu asta sau nu. Fie că mi-au mângâiat sufletul sau mi l-au zdrobit.

Viața-i prea scurtă pentru ambiții, frații mei în Hristos! Un singur lucru trebuie: să ne iubim unii pe alții, precum El ne-a iubit.

Nici nu caut drumul credinței. Mi-a ajutat Dumnezeu și am găsit credința cea adevărată. Aici, omul are șansa întâlnirii personale cu Dumnezeu chiar în inima sa. În nici o altă credință Dumnezeu nu Se lasă trăit în inima omului ca aici, în ortodoxie, Acasă la El.

Nu exclud dialogul cu semenii mei și îmi asum riscul ca dialogul acesta nu doar să mă bucure, ci să mă și doară. Dar refuz să vorbesc cu pereții.

Sunt un om foarte simplu, dincolo de tot ce-ar putea să pară, la o privire superficială și grăbită, greu de citit „printre rânduri”.

Prefer sinceritatea brutală oricărui tip de neadevăr.

Am învățat să tac și tac adeseori când s-ar părea că ar trebui să vorbesc. Nimeni nu a murit, c-a fost luat de prost din pricina tăcerii sale.

Am făcut aceste precizări, în încercarea de a evita posibilele viitoare înțelegeri greșite în privința mea și în aceea de a le lămuri pe cele actuale, dacă această lămurire interesează pe cineva.

Suntem în Vinerea luminată și vă doresc tuturor bucuria întâlnirii cu Dumnezeu și a trăirii Lui în inimile voastre.

Iertați-mă, fraților, și Dumnezeu să ne ierte pe toți. Și tuturor, El să ne ajute să ne întâlnim cu bucurie – în Rai.


The life with God is the best in the world. To be just you and He in a permanent pray is the most beautiful thing that can happen to every people in his life. It’s like a fly all over the world. And it’s the real freedom.

I am not a nun. I am not married anymore. But I’m also a serious woman.

On Facebook, I don’t seek and I don’t want a life partner.

I know that nobody can loves me like God can do it. Nobody can help me like Him. In anybody I can’t trust like I can trust in God. He always understand me even no words. He never disappointed me. He never abandoned me. He never hurt me.

Also, I don’t look for the path of the faith. I am on the path. The orthodox path is the path of the true faith. Here, if you are a real orthodox, you will found how God can be your best Friend. And you will meet Him just in your heart.

So, I beg you: respect my choice and don’t propose me anymore.

We can pray each other. We can love each other with the love that He loved all of us.

Please understand me.

I ask you to forgive me and I ask God to forgive all of us.

And I hope that we’ll meet each other in Heaven gladly.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: